Tips och råd

Beställ sotarens ventilationsrengöring - för komfort och hälsa!

Effektiv ventilationsrengöring med roterande borstar

Med sotarens ventilationsrengöring får du rena kanaler och fräscha luftflöden – viktigt för att du ska må bra och för att huset ska andas

Med en rätt ventilerad inomhusmiljö får du förutsättningarna

Ventilationsrengöring med effektiva borstar – från 2 030 kr!

Genom våra experter får du effektiv hjälp att återställa husets ventilationsanläggning så nära nyskick som möjligt. För vår ventilationsrengöring betalar du bara 2 030 kronor efter ROT-avdrag (2 900 kronor utan ROT). Då gör vi effektivt rent i ventilationskanalerna med roterande borstar. I paketet ingår även rengöring av spisfläkt/kökskanal – vilket också är bra för ditt brandskydd. Beställ din ventilationsrengöring genom formuläret nedan.

Beställ redan idag – eller läs mer om ventilation, inomhusmiljö och hälsa.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi för att svara på dina eventuella frågor och för att boka en tid som passar dig. Vill du läsa mer om inomhusmiljö och ventilationsrengöring? Besök våra sidor med Tips & Råd, som du hittar här.

* Montering av rensluckor, spjäll, don, fläktar eller liknande ingår inte i priset (behövs normalt inte). Priser baserade på ventilationsrengöring av frånluftssystem i villa (max 150 kvm). För rengöring av imkanal/spisfläkt förutsätts att samtliga delar är återkomliga.

Beställ vår ventilations­rengöring för villa och småhus här!

Ja tack! Jag vill gärna beställa enligt följande:

    Pris utan ROT-avdrag: 1) 2 900 kr 2) 3 810 kr

    *För ROT-avdrag samt avisering/faktura via Kivra


    Övriga önskemål:

    Vill du hellre boka valda delar av systemet – till exempel enbart spisfläkt, rengöring av centralfläkt eller värmeåtervinnings­aggregat, fyll i formuläret på Kontaktsidan och beskriv vad du önskar hjälp med så återkommer vi med ett kostnadsförslag.