Tips och råd

Ventilationsrengöring

I vilken sorts hus du än bor är det viktigt att ventilationssystemet regelbundet ses över. Med våra undersökningar och rengörande åtgärder kan du göra en sund affär – för både komfort, hälsa och driftsekonomi!

Med rätta blicken
för din inomhusmiljö

En återkommande underhållsrengöring av ventilationssystemet är en hälsosam investering, inte minst i dagar då vi tillbringar allt mer tid inomhus. En bra ventilation besparar också våra byggnader – genom att undvika fuktskador och andra problem som kan uppstå när luften inte cirkulerar som den ska. Sist men inte minst bidrar en ventilation i balans till jämnare energiförbrukning – bra för miljön, men också positivt för elräkningen!

Ventilations­rengöring
för Brf och förvaltning

Att rätt ventilation skapar trygghet och trivsel för de boende, det vet du redan. Med rätt inställda luftflöden, rena kanaler och underhållna filter får du också en fastighet som andas rätt. Som drar mindre energi och som besparar byggnaden från exempelvis fuktproblem. Med Sotarbolagets serviceabonnemang får du ett vakande öga på hela systemet – dessutom med det löpande underhållet inplanerat och klart.

Ventilations­rengöring
för villa och småhus

Med vårt ventilationspaket för villa får du en vaksam blick på ventilationssystemet – för komfort, hälsa och driftsekonomi. Till en fast kostnad undersöker och rengör vi husets kanaler med effetiva roterande borstar. Dessutom ingår ett övergripande brandskydd för köket – där vi samtidigt rengör spisfläkten och dess imkanal. Du kan avtala med oss om intervallsbesök, så håller vi koll när det är dags att nästa gång rengöra kanalerna.

KONTAKTA SOTARBOLAGET

Prata med vår kundtjänst

Du kan givetvis också ringa vår kundtjänst om dina frågor. Du når oss helgfri mån-torsdag mellan 08.00 – 11.00 på 063-516 191    (*) Skriv in ditt personnummer om du istället för vanlig brevkorrespondens vill ha fortsatta aviseringar och viktig information från oss via e-tjänsten Kivra.